Blue Flower


27 februari 2011 - Joe Cocker act in DOK H2O met medewerking van Dick Verra op toetsen.

Joe & The Cockers

Unchain My Heart
Have A Little faith In Me
When The Night Comes
Don't Let Me Be Misunderstood
Never Tear Us Apart
The Letter
I Put A Spell On You
Summer In The City

Albert Dick Jan Ton Hans Harry
Joe & The Cockers Joe & The Cockers Enthousiast Publiek Joe & The Cockers