Blue Flower


Speellijst en foto's van het optreden op 25 september 2010
samen met the Wurlitzers in de 4 Seizoenen in Twello

The Savage
Singing The Blues
I'm A Believer
Rock Me baby
Another 45 miles
Call Me The Breeze
Yellow River
All Along The Watchtower
I'm Free
Summertime Blues 
A Mess Of Blues
Just A Friend
Clap for the Wolfman
Sitting On The Dock Of The Bay
Take It Or Leave It
You Better Move On
All Right Now
Thunderbirds Theme
The Letter
Never Tear Us Apart
When The Night Comes
Love Me Two Times
Sweet Home Alabama
slow Turning
Running Down A Dream 


Ter afsluiting samen met  The Wurlizers
Gloria  en Roll Over Beethoven


Finale ValiantFighters / Wurlitzers
Gezellig druk
Finale ValiantFighters / Wurlitzers